dilluns, 15 de maig de 2017

Participació d'atletes NO VETERANS al Meeting!

El calendari està molt apretat, el punt de forma arriba ara al juny, i el calendari Promesa-Sènior és especialment escàs de proves. Aquesta motivació ens ha fet obrir sempre la mà al nostre meeting per venir a participar amb nosaltres. Però sempre amb comptagotes, i sense desvirtuar l'esperit de la competició, un meeting de veterans.

L'edició de l'any passat la cosa va sortir de mare, hi ha molts que ens pregunteu, deferència que agraïm, però alguns ni tan sols i van apuntar directament, juvenils i tot. Amb el contrasentit que si ens preguntàveu ús dèiem que no, els nostres juvenils a un altre seu, i a la Bòbila competint juvenils d'altres clubs.

Això i que tanquem molt tard perquè els veterans tinguin temps de fer la seva inscripció, en va impedir prendre mesures correctives. I això va provocar queixes entre els atletes veterans. I aquest any hem decidit actuar.

Quines?

La majoria venien a les sèries de velocitat i com teníem al tinter del club fer una prova específica d'aquesta especialitat desde feia temps, doncs l'hem programat pel 17 de juny. Per tant, si vols corre de pressa a la Bòbila i NO ets veterà, t'esperem a la Reunió de Velocitat «Ciutat de Gavà».

Si vols llançar, t'esperem el 8 de juliol al Critèrium de Llançaments «Ciutat de Gavà», encara que aquest és una mica més tard. Però a la longitud i als concursos podrem fer excepcions, tenim algunes peticions i, sempre que no ens desquadri l'horari ni molesti els veterans, farem el que podrem i intentarem inscriure les peticions.

No és la millor decisió econòmica, ja que l'ideal seria que vengéssiu tot els dies, però el nostre objectiu és donar la millor competició possible als atletes al que va destinat, encara que això ens costi diners, com quasi sempre.

Estem segurs que entendreu les nostres motivacions, i si necessiteu més informació, un preguem que contacteu amb competicio@clubatletismegava.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada