dimarts, 25 d’abril de 2017

Campanya «Posa la marca a la inscripció!!!»

L'atletisme veterà ha continua amb la seva progressió als darrers temps, l'edat biològica de l'atleta s'estira molt i les marques d'alguns atletes veterans no tenen res a envejar al seu equivalent sènior. La vostra competitivitat i autoexigència (i exigència també) ha crescut molt, i nosaltres encantats d' assumir el repte.

Una de les vostres demandes, que vam recollir fa un parell d'anys a les nostres enquestes de qualitat, va ser introduir el cronometratge elèctric, la marca és la marca i fa un parell d'anys que ho fem. Aquest any ho hem tornat a sol·licitar.

Però repetim, la marca és la marca, donem-li valor...

«posa la marca a la inscripció!!!»

Per assolir el millor de tu mateix és important comptar amb els millors companys de sèrie, així ens ho repetiu any rere any (us escoltem ;-p), i és important equilibrar el potencial dels atletes. Intentem confeccionar les sèries per marca, però no tots la poseu en fer la inscripció, i hem d'aplicar la lògica de «més jove més ràpid», però aquesta lògica no sempre es compleix perquè és una simplificació absurda, però és això o l'atzar de la màquina.

(Puntualització: a les sèries de tanques els condicionats tècnics primen, les cadències i alçades són diferents per categories, intentarem fer-ho el millor possible, tenim 6 carrers i hem de fer-ho àgil).

Us recordem la importància de posar la teva millor marca de la temporada, amb honestedat, i intentarem fer les series prou interessants per vosaltres. Moltes de les reclamacions que feu a peu de pista no sempre les podrem atendre, la gestió de resultats és pràcticament automàtica però no així el càlcul del coeficient, necessari per poder decidir el guanyador del meeting. Serem molt inflexibles amb això, esperem que ho entengueu.

Recordem que no es fan inscripcions el mateix dia.

Us esperem el 21 de maig a Gavà!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada